Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниТаню Муіньо зняла кліп для американського рок-музиканта Ленні Кравіца

З алюзією на персонажа «Зоряних воєн»

Українська режисерка й кліпмейкерка Таню Муіньо зняла кліп для американського рок-музиканта Ленні Кравіца на його новий сингл TK421. Оператором відео став Микита Кузьменко.

У кліпі виконавець з’являється оголеним. Видання Daily Mail помітило, що назва пісні посилається на персонажа «Зоряних воєн» – модифікацію імперського штурмовика TK-421.

Ленні Кравіц – американський співак, автор пісень й актор. Його творчість відзначена багатьма нагородами, він отримав чотири премії «Греммі» поспіль – з 1999 по 2002 рік.

Кравіц має українське коріння – його прадідусь був киянином. На початку повномасштабного вторгнення виконавець підтримав Україну.

У березні цього року стало відомо, що Кравіц готує новий альбом. Він матиме назву Blue Electric Light і міститиме 12 треків.

Таню Муіньо – українська кліпмейкерка, яка працювала з Lil Nas X, Lizzo, Cardi B, The Weeknd, Гаррі Стайлзом і багатьма іншими. Кліпи режисерки номінували на «Ґреммі» та MTV Music Awards, також Муіньо стала першою жінкою, яка перемогла в номінації «найкращий режисер» британської премії UK Music Video Awards.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.