Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАлеку Болдвіну готуються повторно висунути звинувачення в ненавмисному вбивстві Галини Гатчинс

З’явилися «додаткові факти»

Прокуратура американського штату Нью-Мексико планує повторно висунути звинувачення в ненавмисному вбивстві актору Алеку Болдвіну. У жовтні 2021 року він вистрілив з револьвера на знімальному майданчику фільму «Іржа», поранивши операторку Галину Гатчинс, унаслідок чого вона померла.

Спеціальні прокурори Карі Морріссі й Джейсон Льюїс, які ведуть цю справу, у коментарі BBC повідомили, що виявили «додаткові факти» після кількамісячного розслідування. В інтерв’ю для The New York Times Морріссі сказала, що криміналістичне вивчення пістолета показало, що на його спусковий гачок потрібно було натиснути, щоб він вистрелив.

«Ми вважаємо, що правильним буде дозволити групі громадян Нью-Мексико визначити, чи слід затримати пана Болдвіна для проведення кримінального суду», – додали прокурори.

Вони мають намір представити свою справу великому журі 16 листопада.

Що відомо про загибель Галини Гатчинс

У жовтні 2021 року Алек Болдвін під час зйомок фільму «Іржа» випадково вистрілив із реквізитної зброї в операторку українського походження Галину Гатчинс. Через серйозне поранення жінка загинула. Зйомки фільму призупинили.

Алеку Болдвіну й зброярці Ганні Ґутьєррез-Рід наприкінці січня 2023 року висунули звинувачення у випадковому вбивстві Галини Гатчинс. Їм загрожували ув’язнення й штраф. Згодом Болдвіну пом’якшили звинувачення, а тоді зовсім зняли їх. У квітні 2023 року зйомки фільму «Іржа» з Алеком Болдвіном відновили.

У травні цього року прокурори штату Нью-Мексико заявили, що револьвер, із якого актор Алек Болдвін випадково застрелив Галину Гатчинс, міг бути навмисно модифікований.

Наприкінці червня цього року прокуратура США звинуватила Ганну Ґутьєррез-Рід у маніпулюванні доказами.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.