Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКомпозитора Денні Ельфмана знову звинуватили в сексуальних домаганнях

Це вже другий позов за останні два місяці

Ще одна жінка звинуватила американського музиканта й композитора Денні Ельфмана в сексуальних домаганнях. Про це пише The Guardian.

Позивачка, яка не називає свого імені, розповіла, що познайомилася з Ельфманом у 1997 році. Вона була студенткою Нью-Йоркської кіноакадемії й цікавилася музикою. Згідно з позовом, Ельфман скористався своїм статусом, щоб примусити 21-річну дівчину до поведінки, яка «викликала в неї сильний дискомфорт».

Жінка стверджує, що Ельфман неодноразово роздягався перед нею й просив її робити те саме. Вона зізналася, що погоджувалася це робити, оскільки вважала Ельфмана цінним учителем і «завжди відчувала дисбаланс влади й тиск, який змушував її діяти певним чином, щоб продовжити їхнє спілкування».

Також у позові йдеться, що Ельфман мастурбував в одному ліжку з позивачкою, поки та спала.

Прессекретар композитора заявляв, що всі звинувачення проти Ельфмана «безпідставні й абсурдні» й він захищатиметься в суді.

Ельфмана звинуватили в сексуальних домаганнях також і в липні цього року. Піаністка й композиторка Номі Абаді стверджує, що Ельфман кілька разів роздягався й мастурбував перед нею. Випадок стався ще у 2017 році, тоді вони уклали мирову угоду на 830 тисяч доларів про нерозголошення справи. Тепер Номі Абаді знову подає до суду на Ельфмана через те, що він не сплатив усю суму компенсації.

Денні Ельфман – американський музикант і композитор, автор музики до багатьох голлівудських фільмів і стрічок Тіма Бертона. Писав музику для «Венздей», «Дівчина у потягу», «Бітлджус», «50 відтінків сірого», «Сімпсони», «Чарлі і шоколадна фабрика», «Бетмен» і багатьох інших фільмів і серіалів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.