Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАкторка Емілі Блант вибачилася за фетфобний коментар, який вона зробила у 2012 році

Вона прокоментувала вагу офіціантки, яка її обслуговувала

Акторка Емілі Блант вибачилася за фетфобний коментар щодо зовнішності офіціантки, який вона зробила ще у 2012 році.

У соцмережах з’явилися відео, на яких Блант під час інтерв’ю з англійським журналістом і телеведучим Джонатаном Россом назвала працівницю ресторану Chili's «величезною».

«Дівчина, яка мене обслуговувала, була величезною. Я думаю, що вона безкоштовно харчувалася в Chili's», – сказала тоді Блант, на що Росс зазначив, що «в цьому немає нічого поганого».

Після того, як відео поширилося в соцмережах, Блант засудили за коментар щодо ваги офіціантки й звинуватили у фетфобії. Деякі люди підмітили, що жарти про вагу були недоречні, оскільки тема інтерв’ю стосувалася іншого.

У заяві, опублікованій в The Independent, акторка вибачилася за свої висловлювання й сказала, що шкодує про те, що зробила.

«Я шокована тим, що могла сказати щось настільки не чутливе, образливе й не повʼязане з історією, яку я намагалася розповісти на ток-шоу. Я завжди вважала себе людиною, яка не має на меті когось засмутити. Тож те, що змусило мене сказати це в той момент, не відповідає ні мені, ні моїм принципам, які я відстоюю. І все ж це сталося, і мені дуже шкода, якщо когось це образило», – сказала акторка.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.