Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниNetflix випустив трейлер першої частини шостого сезону серіалу «Корона»

Перші чотири епізоди вийдуть 16 листопада

Netflix випустив трейлер першої частини шостого сезону серіалу «Корона», який буде останнім для шоу. Перші чотири епізоди дебютують на стримінговому сервісі 16 листопада, останні шість – 14 грудня.

Кожен сезон «Корони» розповідає про нову епоху королівської сім’ї в хронологічному порядку. Шостий сезон покаже, як жила королівська родина наприкінці 90-х і на початку 2000-х. Зокрема, висвітлить взаємини принцеси Діани з кінопродюсером Доді аль-Фаєдом, які мали місце незадовго до її загибелі 1997 року, а також покаже дорослішання принців Вільяма й Гаррі й розквіт роману принца Вільяма й Кейт Міддлтон. 

Творець серіалу Пітер Морган в інтерв’ю для Variety розповів про відображення в серіалі життя й смерті принцеси Діани. 

«Я ніколи не уявляв це «привидом» Діани в традиційному розумінні. Вона продовжувала яскраво жити в умах тих, кого вона залишила. Діана була унікальною, і я вважаю, що саме це надихнуло мене знайти унікальний спосіб представити її. Вона заслуговувала на особливе ставлення», – поділився Морган.

У новому сезоні принцесу Діану грає Елізабет Дебікі. Роль королеви Єлизавети II виконує Імельда Стонтон, Кейт Міддлтон – Мег Белламі, принца Філіпа – Джонатан Прайс. У ролі принца Чарльза – Домінік Вест, а Олівія Вільямс зіграла Каміллу Паркер-Боулз. У першій частині серіалу принца Вільяма зіграли Руфус Кампа й Ед Маквей, принца Гаррі – Флін Едвардс і Лютер Форд.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.