Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАктора Роберта Де Ніро звинуватили в гендерній дискримінації. Він постав перед судом

Звинувачення проти нього висунула його колишня асистентка

Виконавча асистентка актора Роберта Де Ніро подала на нього в суд, звинувативши в гендерній дискримінації. Вона стверджує, що Де Ніро не доплачував їй, робив сексистські коментарі й доручав «стереотипно жіночі» завдання. Про це пише BBC.

Грем Чейз Робінсон стала асистенткою Де Ніро у 2008 році. У 2019-му вона звільнилася, оскільки, як вона стверджує, актор говорив їй «вульгарні, недоречні й гендерно забарвлені речі» й ставився до Робінсон як до «офісної дружини». 

Де Ніро назвав усі звинувачення проти себе «нісенітницею». Він також подав до суду на Робінсон. Позови обох сторін розглядають у Нью-йоркському суді. Очікується, що процес триватиме два тижні. 

На суді Де Ніро запитали, чи він дійсно вимагав від своєї асистенки бути на зв’язку цілодобово й просив робити «що завгодно і як завгодно». У відповідь актор сказав, що просив її «робити все в межах розумного й у межах її роботи».

За словами Де Ніро, до обов’язків Робінсон входило складання розкладу, організація поїздок і купівля подарунків для близьких. Асистентка стверджує, що актор також просив її робити справи, як-от: лагодити одяг, прати й чухати йому спину.

Робінсон вимагає від Де Ніро 12 мільйонів доларів за «сильні емоційні страждання й шкоду репутації».

Водночас Де Ніро та його компанія Canal Productions вимагають 6 мільйонів доларів від Робінсон. Вони звинувачують її в неправомірному використанні грошей компанії, зокрема на їжу, подорожі й інші особисті послуги, а також у тому, що вона переглядала Netflix на роботі.

Адвокати Робінсон заявили, що позов проти жінки сповнений «неправдивих звинувачень і спрямований на те, щоб перешкодити пані Робінсон відстоювати свої вимоги, знищити її репутацію й перспективи працевлаштування».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.