Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДивіться новий кліп Таню Муіньо з Чонгуком з гурту BTS й українською моделлю Пашею Гарулею

На пісню Standing Next to You з дебютного сольного альбому Чонгука

Українська режисерка й кліпмейкерка Таня Муіньо зняла кліп на пісню Standing Next to You південнокорейського співака Чонгука з гурту BTS. Трек входить до дебютного сольного альбому співака Golden, реліз якого відбувся 3 листопада.

Кліп знімали на покинутій електростанції Келенфельд у Будапешті, пише «Суспільне Культура». Станцію побудували в 1914 році, у 2000-х роках вона стала занедбаною. Ще одна локація, яка з’являється у кліпі, – автодром Hungaroring.

Також у кліпі знялася українська модель Паша Гаруля. Вона відома співпрацею з брендами Miu Miu, Swarovski, Blumarine. У 2018 році була обличчям рекламної кампанії весняно-літньої колекції Prada, у 2023-му – обличчям нового аромату Hermès Tutti Twilly.

Таню Муіньо – українська дизайнерка, фотографка й режисерка з Одеси. Вона знімала кліпи для Post Malone, Гаррі Стайлса, The Weeknd, Cardi B, Кеті Перрі, рок-музиканта Ленні Кравіца й інших. Роботи режисерки номінували на «Ґреммі» й MTV Music Awards. Також Міуньо стала першою жінкою, яка перемогла в номінації «найкращий режисер» британської премії UK Music Video Awards.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.