Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ США заснували фонд імені Метью Перрі для допомоги людям, які мають залежності

Щоб актора пам’ятали як людину, яка допомагала іншим людям

Менш ніж за тиждень після смерті актора Метью Перрі в США заснували фонд на його честь, який допомагатиме людям із залежностями. Про це пише Associated Press.

«У дусі незмінного прагнення Метью Перрі допомагати іншим людям, які борються із залежностями, ми вшанували його спадщину, створивши фонд Метью Перрі. Ми керувалися його власними словами й досвідом, а також його прагненням змінити на краще якомога більше життів», – ідеться в інавгураційній заяві про заснування фонду Метью Перрі.

Актор часто публічно говорив про свою боротьбу з наркотичною й алкогольною залежністю. Фонд прагне, щоб Метью Перрі пам’ятали як людину, яка насамперед допомагала іншим людям побороти власні залежності.

Гаслом Фонду Метью Перрі обрали дві цитати актора:

«Коли я помру, я не хочу, щоб спершу згадували «Друзів» – я хочу, щоб спочатку говорили про допомогу іншим. І я збираюся прожити решту свого життя, доводячи це».

«Залежність – надто сильна річ, щоб її можна було подолати на самоті. Але разом, день за днем, ми можемо перемогти її».

Метью Перрі – американо-канадський актор, найбільш відомий роллю Чендлера Бінга в серіалі «Друзі». Упродовж життя він боровся з алкогольною й наркотичною залежністю й розповів про це в книжці «Друзі, коханки і велика халепа» (Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing), яка вийшла у 2022 році. 

Метью Перрі помер 29 жовтня у віці 54 роки. Його тіло знайшли в його будинку в районі Лос-Анджелеса. Причина смерті поки не відома.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.