Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВ Україні покажуть фільм «Як зайнятися сексом». Дивіться трейлер

На Каннському кінофестивалі фільм отримав приз «Особливий погляд»

В український прокат 30 листопада вийде британський фільм «Як зайнятися сексом» режисерки Моллі Меннінг Вокер. Світова премʼєра фільму відбулася на Каннському кінофестивалі, де він отримав приз «Особливий погляд» – нагороду однойменної секції, яку вважають другою за важливістю програмою фестивалю.

У центрі сюжету – троє подруг, які після закінчення школи вирушають на канікули в Грецію. Тут вони планують розважитися, перш ніж поринуть в університетське життя. Головна героїня Тара, єдина незаймана серед трьох дівчат, рішуче прагне це виправити. Але подорож буде не така безтурботна, як вона сподівається.

Головну роль зіграла Міа Маккенна-Брюс («Переконання»), а також у фільмі з’явилися Лара Пік і Шон Томас («Дім дивних дітей міс Сапсан»).

«Як зайнятися сексом» – перший повнометражний фільм Моллі Меннінг Вокер. Досі вона була відома насамперед як операторка: знімала здебільшого короткі метри, а також рекламні ролики для модних брендів Gucci, Dior, Diesel й музичні кліпи (наприклад, для A$AP ROCKY). 

До створення стрічки «Як зайнятися сексом» залучили продюсерів номінованого на «Оскар» фільму «Трикутник смутку» й відзначеного BAFTA трилера «Звір». Рейтинг стрічки на платформі Rotten Tomatoes становить 95%, на Metacritic – 77 балів зі 100.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.