Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМетью Перрі просив режисерів прибрати сцену із серіалу «Друзі», де Чендлер мав зрадити Моніку

Він вважав, що фанати ніколи б не пробачили Чендлеру зраду

Метью Перрі переконав режисерів і сценаристів прибрати сцену із серіалу «Друзі», у якій його персонаж, Чендлер Бінг, мав зрадити Моніку. Про це виданню TMZ розповіла акторка Ліза Кеш. Вона мала зіграти працівницю готелю, з якою Чендлер мав зрадити.

За сюжетом Чендлер мав зробити це після сварки з Монікою, адже напередодні вона обідала зі своїм колишнім хлопцем Річардом. Але після репетиції сцени Метью Перрі попросив сценаристів прибрати цю сцену, оскільки він вважав, що фанати ніколи б не пробачили Чендлеру зраду.

На думки Лізи Кеш, таке рішення було хорошим, хоча співпраця з Метью Перрі могла змінити її кар’єру на краще. Зрештою, Кеш потім зіграла в масовці серіалу.

Метью Перрі – американо-канадський актор, найбільш відомий роллю Чендлера Бінга в серіалі «Друзі». Упродовж життя він боровся з алкогольною й наркотичною залежністю й розповів про це в книжці «Друзі, коханки і велика халепа» (Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing), яка вийшла у 2022 році. 

Метью Перрі помер 29 жовтня у віці 54 роки. Його тіло знайшли в його будинку в районі Лос-Анджелеса. Причина смерті поки не відома.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.