Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМіссі Елліотт стала першою реп-виконавицею в Залі слави рок-н-ролу

Церемонія включення до Зали слави рок-н-ролу відбулася 3 листопада

Американська артистка Міссі Елліотт стала першою реп-виконавицею, яка ввійшла до Зали слави рок-н-ролу. Про це пише DTF.

На церемонії включення до Зали слави, яка відбулася 3 листопада в Barclays Center в Нью-Йорку, Міссі Елліотт виконала кілька своїх популярних пісень. Під час промови артистка зазначила, що це перший виступ, на якому присутня її мама.

«Я маю подякувати своїй мамі, присутній тут. За всю мою кар’єру вона жодного разу не бачила, як я виступаю. Я ніколи не хотіла, щоб моя мати прийшла на концерт і почула лайку, тому що, знаєте, вона з церкви», – сказала реперка.

Також Елліотт подякувала своїм друзям, колегам, родині й Богу. Вона згадала реперок Pepa з гурту Salt-N-Pepa, Queen Latifah, Lyte, Roxane Shante, Monie Love, голову лейблу Epic Records Сільвію Рон і продюсера Timbaland.

«Я дякую комітету Зали слави рок-н-ролу й просто хочу сказати, що люблю вас усіх і намагаюся поширювати любов, тому що вона так необхідна у цьому світі. І я дякую усім дивовижним людям, кого було включено до Зали слави. Вітаю вас усіх. Для мене велика честь бути навіть просто в одній кімнаті з вами», – зазначила виконавиця.

Міссі Елліотт – американська співачка, реперка, авторка пісень і музична продюсерка, володарка п’яти премій «Ґреммі».

Вона єдина реп-виконавиця, чиї шість альбомів отримали статус платинових від RIAA. За версією Billboard у 2017 році, вона є найбільш продаваною реперкою в історії Nielsen Music.

Серед найвідоміших треків – Міссі Елліотт: The Rain (Supa Dupa Fly), Hot Boyz, Get Ur Freak On, One Minute Man, Work It, Gossip Folks, Pass That Dutch, Lose Control і Ching-a-Ling. Реперка також брала участь у написанні пісень для співачок Вітні Г’юстон, Мераї Кері та Джанет Джексон, гурту Little Mix і Destiny's Child.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.