Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниШерон Стоун розповіла про сексуальні домагання з боку колишнього голови Sony

Акторка каже, що чоловік роздягнувся перед нею

Американська акторка Шерон Стоун розповіла в подкасті Келлі Ріпи Let's Talk Off Camera про сексуальні домагання з боку колишнього очільника Sony Pictures. Про це пише BBC.

Акторка не назвала імені керівника, але сказала, що ця зустріч була «не останньою з багатьох дивних подій», які траплялися упродовж її кар’єри. Стоун розповіла: у 1980-х роках, коли вона вперше переїхала до Лос-Анджелеса, її покликали на зустріч в офіс колишнього глави Sony.

Той, зі слів Стоун, сказав їй: «Те, що про вас говорять, правда: ви найгарніша. Ми десятиліттями не бачили нікого, схожого на вас. Усі про вас говорять, і всі дивляться на вас. Ви найкраща, ви така розумна й красива й [маєте] таке волосся».

«Потім він підійшов, став переді мною і сказав: «Але спочатку...» і витягнув свій пеніс просто мені в обличчя», – розповіла в подкасті Стоун. 

Акторка сказала, що в неї почалася істерика, тож керівник відступив і вийшов із приміщення. Вона додала, що пізніше його секретарка вивела її з кабінету.

Стоун зізналася, що тоді не могла розповісти цю історію, бо «Sony ніколи б не найняла її знову». Коли акторка представляла свої мемуари 2021 року «Краса жити двічі» (The Beauty of Living Twice), то зазначила, що відчувала тиск у тому, чи розповісти про сексуальне насильство в Голлівуді.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.