Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПерші епізоди нового сезону серіалу «Корона» вийшли на Netflix. Їх уже розкритикували

Новий сезон показує життя королівської родини наприкінці 90-х і на початку 2000-х

Netflix випустив перші чотири серії шостого сезону серіалу «Корона». Він стане останнім для шоу. Про це пише BBC.

Кожен сезон «Корони» розповідає про нову епоху королівської сім’ї в хронологічному порядку. Шостий сезон покаже, як жила королівська родина наприкінці 90-х і на початку 2000-х. Зокрема, висвітлить взаємини принцеси Діани з кінопродюсером Доді аль-Фаєдом, які мали місце незадовго до її загибелі 1997 року, а також покаже дорослішання принців Вільяма й Гаррі й розквіт роману принца Вільяма й Кейт Міддлтон. 

Новий сезон уже розкритикували через історичні неточності. Зокрема, історикиня Келлі Свебі зазначила: «Як історикині, мені іноді хочеться плакати. Глядачі часто очікують певного ступеня точності від шоу, тому що якість виробництва дуже висока, але ми не завжди це отримуємо це».

Раніше Netflix заявляв, що серіал завжди представляли як драму, засновану на історичних подіях. У 2020 році тодішній міністр культури Великої Британії Олівер Дауден закликав Netflix позначати вигадані сцени, оскільки «покоління глядачів, яке не застало тих років, може помилково прийняти вигадки за факти».

Обурення від серіалу виникало й у самої королівської родини. Вони були стурбовані тим, що люди можуть сприйняти вигадані деталі за правду.

У новому сезоні принцесу Діану грає Елізабет Дебікі. Роль королеви Єлизавети II виконує Імельда Стонтон, Кейт Міддлтон – Мег Белламі, принца Філіпа – Джонатан Прайс. У ролі принца Чарльза – Домінік Вест, а Олівія Вільямс зіграла Каміллу Паркер-Боулз. У першій частині серіалу принца Вільяма зіграли Руфус Кампа й Ед Маквей, принца Гаррі – Флін Едвардс і Лютер Форд.

Шостий сезон «Корони» розділили на дві частини, решта шість епізодів вийдуть на Netflix 14 грудня.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.