Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСпівачка Міцкі напише музику для сценічної адаптації «Ферзевого гамбіту»

Деталі світової прем’єри оголосять згодом

Співачка й авторка пісень Міцкі, яка була номінована на «Оскар», напише музику й тексти пісень для сценічної адаптації «Ферзевого гамбіту». Про це пише Deadline.

Над адаптацією працюватиме компанія Level Forward, до креативної команди долучилися драматургиня Ебоні Бут і режисерка Вітні Вайт.

Міцкі прокоментувала свою участь у проєкті: «До того, як Level Forward запропонували ідею зняти мюзикл про «Ферзевий гамбіт», я вже була фанаткою шоу Netflix і ще більшою фанаткою оригінального роману. Тож я вже була налаштована стати частиною цієї команди». 

Деталі світової прем’єри мюзиклу будуть оголошені пізніше.

«Ферзевий гамбіт» – роман письменника Волтера Тевіса, що розповідає історію сироти Елізабет Гармон, яка намагається стати видатною шахісткою. У 2020 році Netflix зняв мінісеріал за мотивами роману з Анею Тейлор-Джой у головній ролі. Серіал «Ферзевий гамбіт» став найпопулярнішим на Netflix: лише за перший місяць з моменту виходу його переглянули понад 62 мільйони глядачів.

Міявакі Міцкі (Mitski) – американська співачка й авторка пісень. Серед її відомих альбомів – Puberty 2 (2016), Be the Cowboy (2018) і Laurel Hell (2022). Останній увійшов до десятки кращих у кількох країнах. Також Міцкі написала пісню This Is a Life для фільму «Все завжди і водночас», яка принесла їй номінацію на премії «Оскар» у 2022 за найкращу оригінальну пісню.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.