Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниРежисерка «Сутінків» каже, що Дженна Ортеґа й Джейкоб Елорді «ідеальні» для ролей Белли й Едварда

Вони могли б зіграти в перезапуску франшизи

Режисерка «Сутінків» Кетрін Гардвік погодилася, що Дженна Ортеґа й Джейкоб Елорді були б «ідеальними» для ролі Белли Свон й Едварда Каллена у перезапуску франшизи. Про це пише Deadline.

Пропозицію обрати Елорді й Ортеґу зробив Джош Горовіц, ведучий подкасту Watchalong, у якому взяла участь Гардвік.

«Він дивовижний. Імовірно, сьогодні він був би Едвардом», – сказала режисерка про Елорді. Вона додала, що Ортеґа «чудово» підійшла б на роль Белли.

У подкасті Гардвік також розповіла, що студія вагалася, чи брати Роберта Паттінсона на головну роль Едварда: «Коли він прийшов до мене додому, у нього був чорний чубчик і він був трохи не у формі, тому що постійно зависав у пабі… Вони (студія – ред.) зателефонували мені й запитали: «Як думаєш, ти зможеш зробити так, щоб цей хлопець мав гарний вигляд?» Я відповіла: «Думаю, так. Ви бачили його вилиці? Ми зробимо зачіску й усе інше, він почне тренуватися й буде розкішним». Але вони спочатку не повірили. Він прийшов у заплямованій сорочці».

«Сутінки» як серіал

У квітні цього року стало відомо, що серію книг американської письменниці Стефані Маєр екранізують у форматі серіалу. Його створенням займається компанія Lionsgate Television. Сценарій писатиме Шинейд Дейлі («Ходячі мерці: Потойбічний світ»). Вона також працює з Lionsgate TV, щоб визначити, чи буде майбутній проєкт римейком «Сутінків» або його представлять в іншому форматі.

Виконавчими продюсерами стануть Вік Годфрі, чия компанія Temple Hill продюсувала фільми із серії «Сутінки», а також колишній співпрезидент Lionsgate Ерік Фейг. Стефані Маєр також братиме участь у розробленні серіалу.

Кетрін Гардвік зазначала, що хотіла б спрямувати франшизу в іншому напрямі. За її словами, страйк сценаристів й акторів сповільнив процес роботи над серіалом.

«Сутінки» – серія романів американської письменниці Стефані Маєр. У центрі сюжету – дівчина, на ім’я Белла Свон, яка переїжджає до Форкса, штат Вашингтон, де закохується у вампіра, на ім’я Едвард Каллен. Фільми за серією книг виходили з 2008 по 2012 роки з Крістен Стюарт і Робертом Паттінсоном у головних ролях.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.