Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМарго Роббі прокоментувала чутки про зйомки другої частини «Барбі»

Вона зауважила, що «оригінальні фільми все ще можуть мати величезний успіх»

Акторка Марго Роббі прокоментувала чутки про те, чи фільм «Барбі», у якому вона зіграла головну роль, отримає продовження.

В інтерв’ю Associated Press акторка сказала: «Я думаю, що ми вклали в нього (у перший фільм – ред.) усе. Ми не планували робити трилогію абощо. Ґрета вклала все в цей фільм, тож я не можу уявити, що буде далі. Не обов’язково має бути сиквел, приквел чи римейк. Це може бути просто оригінальний фільм. Він однаково може бути успішним залежно від бюджету. Те, що в головній ролі – жінка, не означає, що фільм не потрапить у всі чотири сектори. Як на мене, це помилкова думка, яка досі існує в багатьох людей».

Марго Роббі зазначила, що для «Барбі» було важливо досягти успіху, щоб майбутні режисери могли «мати оригінальні ідеї й бюджет для їх належного втілення». Фільм Ґрети Ґервіґ зібрав у прокаті понад 1,4 мільярда доларів. Роббі зауважила, що «оригінальні фільми все ще можуть мати величезний успіх».

Раніше Ґрета Ґервіґ говорила, що продовження «Барбі» є малоймовірним: «Після завершення кожного фільму я відчуваю, ніби в мене ніколи не буде іншої ідеї, і все, що коли-небудь хотіла зробити, я зробила. Я не хотіла б розбивати чиїсь мрії, але зараз я на нульовій позначці».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.