Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини11-річна донька Бейонсе зіткнулася з критикою своїх виступів під час туру Renaissance

Це спонукало її сумлінніше працювати над своєю хореографією

Донька Бейонсе Блю Айві зіткнулася з критикою в соцмережах через свої виступи під час світового туру Renaissance, який відбувся цього року. Про це йдеться в рецензії New York Times на майбутній фільм Бейонсе Renaissance, прем’єра якого відбудеться в грудні.

Блю Айві приєдналася до танцівників на сцені, коли Бейонсе виконувала пісні My Power і Black Parade. За словами Бейонсе, її донька мала виступити лише раз, хоча на початку співачка взагалі не хотіла дозволяти їй виходити на сцену.

«Вона сказала мені, що готова виступати, але я відмовила», – сказала Бейонсе у фільмі.

Зрештою, Бейонсе поступилася, але після виступів «була вражена» коментарями в соціальних мережах, де критикували хореографію її доньки. Утім, негативні коментарі, навпаки, спонукали Блю Айві сумлінніше працювати над своїми рухами.

«Я бачив один із перших виступів Блю Айві в турі торік, у травні, у Лондоні, де вона ще тільки освоювала свою хореографію. Але до кінця туру Renaissance у неї було все: рухи, постава – на належному рівні», – підмітив автор рецензії Кайл Б’юкенен.

Про що майбутній фільм Бейонсе

Renaissance – це документальна стрічка про світовий тур Бейонсе, присвячений її сьомому студійному альбому Renaissance (2022).

В описі до стрічки йдеться: «Вона розповість про важку працю Бейонсе, її наміри, долученість до кожного аспекту продакшену, її креативний розум, прагнення створити власну спадщину й бажання стати ще майстернішою».

25 листопада прем’єра фільму відбулася в Лос-Анджелесі. Прем’єра у США запланована 1 грудня.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.