Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниТейлор Свіфт стала найпопулярнішою виконавицею Spotify у 2023 році

Такий самий статус співачка отримала й в Apple Music

Співачка Тейлор Свіфт стала найпопулярнішою виконавицею Spotify у 2023 році, перевищивши позначку у 26,1 мільярда прослуховувань по всьому світу. Такий самий статус співачка отримала й в Apple Music.

Свіфт посунула пуерториканського співака й репера Bad Bunny, який утримував титул найпопулярнішого виконавця Spotify з 2020 року.

«Я просто хочу подякувати всім, хто слухав мою музику цього року в будь-якій точці світу. Звання найкращої виконавиці Spotify у 2023 році – це справді найкращий подарунок на день народження / свята, який ви могли б мені подарувати. Цього року ми справді дуже весело провели час у турі, а тепер ще й це», – відреагувала Тейлор Свіфт.

До десятки найбільш популярних виконавців також увійшли The Weeknd, Drake, Peso Pluma, Feird, Тревіс Скотт, SZA, Karol G і Лана Дель Рей.

Серед пісень, які стали найбільш популярними цього року в Spotify, перше місце займає трек Майлі Сайрус Flowers (1,6 мільярда трансляцій). На другому місці опинилася Kill Bill від SZA, на третьому – пісня As It Was Гаррі Стайлса.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.