Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБіллі Айліш розкритикувала медійників, які розпитували її про її сексуальну орієнтацію

Вона попросила «залишити її у спокої»

Біллі Айліш розкритикувала журналістів, які розпитували її про її сексуальну орієнтацію під час заходу Variety's Hitmakers.

На заході співачку запитали про її інтерв’ю для Variety, у якому вона розповіла, що її приваблюють жінки. На питання про те, чи мала Айліш на меті зробити камінг-аут в інтерв'ю, вона відповіла:

«Ні, не мала. Я подумала: «Хіба це не було очевидно?» Я не думала, що люди не знають. Я думала, чому ми не можемо просто існувати? Я робила це впродовж тривалого часу, але просто не говорила про це…. Але я побачила статтю й подумала: «О, мабуть, я сьогодні зробила камінг-аут». Гаразд, круто. Для мене це хвилююче, тому що, гадаю, люди не знали, але круто, що вони знають тепер. Я за дівчат».

Згодом вона прокоментувала захід на своїй сторінці в Instagram: «Дякую Variety за мою нагороду, а також за те, що змусили мене говорити про мою сексуальну орієнтацію об 11 ранку замість того, щоб поговорити про інші важливі речі. Мені подобаються хлопці й дівчата, залиште мене в спокої, будь ласка».

На заході Hitmakers Біллі Айліш отримала нагороду в номінації «Пісня року до фільму» за трек What Was I Made For, що звучав у фільмі «Барбі».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.