Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Я ще багато чого маю дослідити». Лана Дель Рей поговорила про материнство в новому інтерв’ю

І про те, що прагне зрозуміти власні бажання перед тим, як думати про стосунки

Співачка Лана Дель Рей дала інтерв’ю The Sunday Times, у якому, серед іншого, прокоментувала можливе народження дитини в майбутньому.

На питання про материнство Дель Рей відповіла: «Бог поки не дав мені дітей, адже існує ще багато речей, які я маю дослідити. Я знаю людей, які пробували, і це спалило їх, як Ікара. Але я готова рухатися в цьому напрямі… Я бачу, як це відбувається зі мною. Побачимо, що розтопить мої крила».

Минулого місяця Лана Дель Рей розповіла в інтерв’ю Harper's BAZAAR, що розійшлася зі своїм партнером і наразі не в стосунках. За словами співачки, її колишньому партнеру подобалася «ідея» про неї, а не вона сама. Дель Рей також наголосила, що прагне зосередитися на розумінні власних бажань, а вже опісля думати про стосунки.

У березні цього року Лана Дель Рей випустила свій дев'ятий студійний альбом, який отримав назву Did You Know That There's A Tunnel Under Ocean Blvd. Альбом отримав позитивні відгуки від критиків, а також п'ять номінацій музичної премії «Ґреммі», церемонія нагородження якої відбудеться 4 лютого 2024 року.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.