Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКім Кардашʼян зіграє очільницю жіночої юридичної фірми в новому серіалі від Раяна Мерфі

Нині проводять кастинг, щоб зібрати решту акторського складу

Кім Кардаш’ян зіграє в новому серіалі від американського режисера, сценариста й продюсера Раяна Мерфі. Цього року вони також співпрацювали: Кардаш’ян з’явилася у 12 сезоні серіалу «Американська історія жахів», який створили Райан Мерфі й Бред Фолчек.

Як пише Deadline, у серіалі Кім Кардаш’ян зіграє успішну юристку, яка очолює жіночу юридичну фірму в Лос-Анджелесі. Нині проводять кастинг, щоб зібрати решту акторського складу. 

Модель спільно зі своєю матір’ю Кріс Дженнер стали виконавчими продюсерками. Сценарій писатиме Джон Робін Бейц («Ворожнеча») і сценарист спінофу «Американської історії жахів» Джозеф Бейкен. 

Виробництво серіалу планують розпочати наприкінці 2024 року, а прем’єра відбудеться на початку 2025 року. Серіал транслюватимуть на Hulu, який також транслював реаліті-шоу «Життя Кардашʼянів». 

Нині Кім Кардаш’ян працює над комедією «П’яте колесо», у якій вона грає аутсайдерку в групі чотирьох подруг. Очікується, що вона почне зйомки в серіалі для Hulu після того, як завершить свою роботу в кіно.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.