Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Тіло гостро реагує на стрес». Анджеліна Джолі розповіла про те, як у неї виник лицьовий параліч

Це сталося за пів року до розлучення з Бредом Піттом

Акторка Анджеліна Джолі в інтерв’ю Wall Street Journal розповіла про лицьовий параліч, який виник у неї внаслідок стресу.

За словами Джолі, за пів року до розлучення з Бредом Піттом у неї розвинувся параліч Белла – параліч м’язів з одного боку обличчя через ураження лицьового нерва. Акторка сказала, що це була реакція на стрес.

«Моє тіло гостро реагує на стрес. У мене рівень цукру в крові то підвищується, то падає», – зізналася акторка. За її словами, акупунктура допомогла позбутися паралічу.

Уперше про лицьовий параліч Джолі розповіла в інтерв’ю для Vanity Fair у 2017 році. Тоді вона зазначила: «Часом жінки, які мають родину, ставлять себе на останнє місце… Доки це не позначається на їхньому власному здоров’ї».

Раніше акторка також зізналася, що «не почувалася собою» впродовж 10 років після мастектомії – хірургічної операції з видалення молочних залоз.

«У свої 48 років я все ще в процесі розуміння, ким я є. Здається, я перебуваю в перехідному періоді як особистість. Я почуваюся трохи пригніченою цими днями», – поділилася Джолі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.