Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДженніфер Лопес зіграє в адаптації бродвейського мюзиклу «Поцілунок жінки-павука»

Лопес зіграє вигадану жінку, на ім’я Аврора, яку створив перукар-гомосексуал

Американська акторка й співачка Дженніфер Лопес зіграє головну роль у повнометражній екранізації бродвейського мюзиклу 1993 року «Поцілунок жінки-павука». Про це пише Variety.

Проєкт створять за однойменним романом Мануеля Пуїґа. Події відбуваються 1981 року, в аргентинській в’язниці. Лопес зіграє вигадану жінку, на ім’я Аврора, яку створив перукар-гомосексуал Луїс Моліна, котрий відбуває восьмирічний термін ув’язнення за нібито розбещення неповнолітнього.

Щоб розважити себе, Моліна вигадує фільми з Авророю в ролі класичної кінодіви, зокрема в ролі жінки-павука, яка вбиває своїх жертв поцілунком. Життя Моліни перевертається з ніг на голову, коли до його камери переводять марксиста Валентина Аррегі Паса, і між ними виникає несподіваний зв’язок.

Режисером екранізації буде Білл Кондон («Красуня і чудовисько», «Дівчата мрії»). Наразі творці проєкту шукають актора на роль Луїса Моліни. Як зазначають у Variety, цей персонаж – «відкритий гей, чоловік із фемінними рисами, але це також може бути небінарна або трансфемінна людина».

Репетиції розпочнуться в лютому, а зйомки планують розпочати у квітні в Нью-Джерсі.

Дві попередні екранізації «Поцілунку жінки-павука»: мюзикл 1993 року й художній фільм 1985 року режисера Гектора Бабенко – отримали широке визнання критиків. Вільям Герт отримав «Оскар» за роль Моліни як найкращий актор. А мюзикл отримав сім премій «Тоні», зокрема як найкращий мюзикл.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.