Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПисьменника Фредеріка Беґбедера затримала поліція. Імовірно, у межах розслідування зґвалтування

Минулого літа звинувачення проти нього висувала молода жінка

Французького письменника Фредеріка Беґбедера затримали в поліцейському комісаріаті міста По. Уранці 12 грудня його викликали на допит у межах розслідування справи про зґвалтування. Про це повідомили видання France Bleu і Le Figaro.

Видання Franceinfo пише, що минулого літа молода жінка звинуватила Беґбедера у зґвалтуванні. Вона стверджувала, що двічі мала з ним сексуальний контакт, один із яких відбувся не за її згодою. Інцидент трапився у готельному номері, зазначає видання.

Раніше в той же день прокуратура уточнила, що це «справа не пов'язана з наркотиками», без додаткових коментарів. У 2008 році Беґбедера затримували за вживання й зберігання наркотиків. Тоді він визнав провину, а 2022 року повідомив, що зав'язав із наркотичними речовинами.

Увечері 12 грудня письменника звільнили з-під варти. Триває попереднє розслідування.

Фредерік Беґбедер – французький прозаїк, публіцист, літературний критик, редактор, сценарист, актор і режисер. Вважається одним з найцікавіших сучасних письменників Франції. Серед його відомих книг – «Кохання живе три роки», «99 франків», «Уна і Селінджер».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.