Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Це мій пріоритет». Дакота Джонсон розповіла, що старається спати щонайменше 10 годин на добу

Акторка сказала, що коли спить менше, то стає «недієздатною»

Акторка Дакота Джонсон в інтерв’ю для Wall Street Journal поділилася, що сон для неї є пріоритетним і вона «недієздатна», якщо спить менше 10 годин на добу.

«У мене немає визначеного часу, коли я прокидаюся. Це залежить від того, що відбувається в моєму житті. Якщо в мене вихідний у понеділок, то я буду спати, скільки зможу. Сон є пріоритетом у моєму житті», – розповіла акторка.

Вона додала, що може «з легкістю» проспати й 14 годин на добу. Також Джонсон розповіла, що полюбляє приймати ванну в будь-який час доби, коли відчуває в цьому потребу.

«Я можу приймати ванну в будь-який момент і в будь-який час доби. Якщо посеред дня в мене виникає думка: «О Боже, що це за світ?», то я піду у ванну. Я вважаю, що вода дійсно заземлює», – сказала Дакота Джонсон.

Окрім цього, акторка поділилася, що двічі на день медитує, щоб упоратися з тривогою, а також старається тренуватися п’ять днів на тиждень. 

Дакота Джонсон – американська акторка й модель. Відома роллю Анастейші Стіл у фільмі «Пʼятдесят відтінків сірого». Вона також зіграла у фільмах «Незнайома дочка», «Жінка без правил», «Мачо і ботан». Серед майбутніх проєктів Джонсон – фільм «Мадам павутина».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.