Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДивіться трейлер комедії «Уроки толерантності» про ставлення українців до ЛГБТК+ спільноти

Прем’єра в лютому

Вийшов трейлер комедії «Уроки толерантності» від режисера Аркадія Непиталюка («ГКЧП», «І будуть люди», «Припутні»). Прем’єра стрічки в Україні відбудеться 14 лютого.

За основу стрічки взяли п’єсу Ігоря Білиця «Гей-парад». Події розгортаються навколо «пересічної української родини», яка через фінансову скруту вирішує взяти участь у програмі з євроінтеграції «Уроки толерантності». Програма надає пільги родинам за умови, що в них удома певний час житиме представник ЛГБТК+ спільноти. Стрічка Непиталюка показує, що означає бути «іншим» у маленькому українському містечку і як можна навчити оточення поважати власний вибір.

«Для нас було важливо знайти актора із наявним чоловічим стрижнем, на противагу кліше манірного та жіночного гея. Щоб він не був «гейським» геєм, а був чоловіком, якому просто подобаються чоловіки і який, у свою чергу, може сподобатися і жінкам... Для нас було важливим, аби Василь постав перед родиною Найдюків, та й згодом перед глядачами, як звична для них людина, що нічим від них не відрізняється, крім статевих вподобань», – поділився Аркадій Непиталюк.

Головні ролі у фільмі зіграли Олена Узлюк, Олександр Піскунов, Олександр Ярема, Кароліна Мруга, Борис Георгієвський і Ніна Набока.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.