Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Нічний агент» і «Королева Шарлотта». Що найбільше дивилися глядачі Netflix упродовж півріччя

Такий звіт Netflix відтепер публікуватимуть що пів року

Стримінговий сервіс Netflix опублікував звіт про перегляди свого контенту впродовж першого півріччя 2023 року. Це перший подібний звіт на Netflix, який відтепер публікуватимуть що пів року. 

Загалом із січня по червень люди провели майже 100 мільярдів годин, переглядаючи контент на платформі. Найпопулярнішим серіалом став політичний трилер «Нічний агент», його дивилися 812 мільйонів годин. На другому місці опинилася драма «Джинні й Джорджія» – 665 мільйонів годин перегляду.

Також користувалися попитом серіали «Слава» (622 мільйонами годин переглядів) «Венздей» (507 мільйонів годин), серіал-приквел «Королева Шарлотта: Історія Бріджертона» (503 мільйони годин).

Звіт показав, що 55% переглядів Netflix припадає на оригінальні фільми й серіали, а 45% – на ліцензовані назви. Також третина переглядів припадає на контент неанглійською мовою, а ще глядачі полюбляють переглядати старий контент.

«Ми вважаємо, що інформація про перегляди в цьому звіті... дозволить творцям і нашій галузі глибше зрозуміти нашу аудиторію й те, що їй резонує», – зазначили в Netflix.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.