Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКемерон Діас закликала нормалізувати те, що партнери в парі можуть спати окремо

Акторка вважає це корисною практикою для своїх стосунків

Кемерон Діас сказала, що потрібно нормалізувати те, що партнери в парі можуть спати окремо. Сама акторка вважає це корисною практикою для своїх стосунків.

Під час ефіру подкасту Lipstick on the Rim Діас розповіла ведучим про своє давнє бажання мати окремий простір у шлюбі. Коли одна з ведучих згадала, що її чоловік хропе, Діас відповіла: 

«Ми повинні нормалізувати окремі спальні. Я буквально сказала б, що «ось, у мене є свій дім, у тебе – свій. А ще ми маємо сімейний будинок посередині. Я піду спати у свою кімнату, ти – у свою». І ми маємо спальню посередині, де можемо проводити час разом».

Згідно з результатами опитування Американської академії медицини сну (AASM), понад третина американських пар сплять окремо через дискомфорт під час сну зі своїм партнером чи партнеркою. Експерти зазначають, що поганий сон погіршує настрій і може негативно впливати на стосунки.

Раніше ми говорили з жінками, які разом із партнерами вирішили спати в різних кімнатах. Вони розповіли, чому спати окремо – це не вирок стосункам.

Кемерон Діас – американська акторка, супермодель і письменниця. Найбільше відома за ролями у фільмах: «Маска», «Дещо про Мері», «Весілля мого найкращого друга», «Ангели Чарлі», «Шрек» і «Банди Нью-Йорка». Діас також відома завдяки екоактивізму.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.