Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Мені було лише 23». Дженніфер Лав Г’юїтт розповіла, як її просили бути більш сексуальною

«Мене називали сексуальною ще до того, як я дізналася, що таке бути сексуальною»

Американська акторка й співачка Дженніфер Лав Г’юїтт розповіла, що ніколи не відчувала себе «у своєму тілі», коли була молодшою, оскільки її сексуалізували з юних років. Цим вона поділилася в подкасті Inside of You, пише Variety.

«Я була невпевненою в собі. Я відчувала, що за мною спостерігають. Мені здавалося, що я маю бути всім для всіх і завжди. Мене називали сексуальною ще до того, як я дізналася, що таке бути сексуальною. Мені було 17 років, коли я опинилася на обкладинці журналу Maxim, і я не мала жодного уявлення, чому я на обкладинці Maxim. Для мене це була честь. Мені це подобалося. Але чому?» – сказала Г’юїтт.

Акторка згадала, як під час зйомок в американській романтичній комедії «Серцеїдки» (2001) режисер сказав їй, що вона має бути «більш сексуальною». 

«Мені довелося відвести його вбік і сказати: «Я не знаю, що це означає. Мені лише 23. Я знаю, що маю бути такою для людей, але не знаю, що це означає. Він мав би допомогти мені це зрозуміти», – розповіла акторка.

Вона також сказала, що у свої ранні 20 не була впевненою в собі. Тож їй не звично, коли люди прагнуть, щоб нині вона була такою, якою була раніше.

«Мені дивно, коли люди кажуть: «Це та дівчина, якою ми хотіли тебе бачити». Та дівчина була такою невпевненою, такою розгубленою й намагалася зробити все, що могла. Але та дівчина, якою є зараз і яка може мати не такий вигляд, мені подобається. Я почуваюся добре. Зі мною все гаразд», – зазначила Г’юїтт.

Дженніфер Лав Г’юїтт – американська акторка й співачка. Відома завдяки появі в низці відомих фільмів і серіалів, серед яких «Та, що говорить з привидами», «Я знаю, що ви зробили минулого літа», «Серцеїдки», «Криміналісти: мислити як злочинець».

Фото: кадр із фільму «Серцеїдки»

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.