Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКолишня помічниця Віна Дізеля звинуватила його в сексуальному насильстві

Адвокат актора повідомив, що той «категорично заперечує» звинувачення

Колишня помічниця Віна Дізеля Аста Йонассон подала до суду на актора. Вона звинувачує його в сексуальному насильстві, а також у гендерній дискримінації, створенні ворожої робочої атмосфери й неправомірному звільненні. Про це пишуть CNN і Reuters.

Згідно з позовом, інцидент трапився у 2010 році, коли Йонассон і Дізель працювали над фільмом «Форсаж 5: Пограбування в Ріо». Жінка стверджує, що актор накинувся на неї в номері готелю Атланти, обмацував і цілував її без згоди, а тоді мастурбував перед нею. Водночас із цим Дізель проігнорував «чіткі заяви Йонассон про незгоду», наголошується в позові. 

Аста Йонассон судиться з Дізелем, його компанією One Race Productions і сестрою Дизеля Самантою Вінсент. Жінка заявляє, що Саманта Вінсент, яка на той час очолювала компанію, зателефонувала їй незабаром після інциденту й звільнила її. 

Йонассон вимагає накладення цивільного штрафу в розмірі 10 тисяч доларів США за кожне порушення, а також невизначених штрафних збитків. Колишня помічниця актора також пояснила, що тривалий час не розповідала про пережите, бо «боялася виступити проти одного з найкасовіших акторів світу» й хвилювалася, що її виженуть з кіноіндустрії.

Адвокат Віна Дізеля повідомив, що актор «категорично заперечує» звинувачення проти себе.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.