Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниTinder зняли фільм про побачення сучасної молоді й різні форми стосунків

Він вийшов 26 грудня

Компанія Tinder випустила бренд-фільм, щоб показати різноманітні форми стосунків сучасних неодружених людей і розвінчати міф про платформу для знайомств. 

Про це пише Divoche.Media. 

Фільм вийшов під час кампанії «Все починається зі свайпу» (It Starts With a Swipe). Її основна мета – показати  Tinder як застосунок, де можна знайти глибокі зв’язки, а не тільки короткотривалі романи. 

Головна героїня фільму – дівчина Ава, яка тільки-но переїхала до Лондона. Вона встановлює застосунок, щоб познайомитися з новими людьми. Після цього героїня йде на першу зустріч із Натаном, який кидає виклик традиційним побаченням, і Маєю, яка стає для неї найкращою подругою. 

 «Сьогодні жоден шлях знайомств не є прямолінійним, він сповнений можливостей і самопізнання, оскільки наше прагнення до людських стосунків як ніколи сильне. Наш бренд-фільм має на меті створити момент «це я» – чи то згадка про те, як ви переїхали в нове місто, чи шукали нових стосунків, і про вирішальну роль, яку може відіграти Tinder», – зазначила старша директорка з маркетингу Tinder Джоанна Понс.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.