Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСпівачка Еллі Гулдінг розповіла, що відчувала дискомфорт коли працювала з продюсерами-чоловіками

Але, на її думку, музична індустрія змінилася після руху MeToo

У програмі Radio 4 Today американська співачка Еллі Гулдінг поділилася, що зараз музична індустрія має більший рівень безпеки й кращий захист для молодих музиканток, ніж на початку її кар’єри у 2010 році.

 Про це пише BBC. 

 Гулдінг розповіла, що раніше вона часто відчувала дискомфорт, працюючи в студії з продюсерами-чоловіками. Але вона вважає, що наразі музична індустрія стала більше піклуватися про безпеку музикантів. «Особливо ситуація змінилася після руху MeToo» – зазначила Гулдінг. 

 Коли співачка говорила про MeToo, то вона сказала: «Я вважаю, що було дуже-дуже важливо, щоб люди продовжували говорити про свої особисті історії, тому що я знаю, що багато чого відбувалося, але про це просто не говорили». Співачка додала, що коли вона почула багато історій від різних музиканток, то зрозуміла, що «не одна в цьому».

Рух MeToo набрав обертів у 2017 році після звинувачень у сексуальному насильстві проти кінопродюсера Гарві Вайнштейна. Пізніше його засудили й посадили до в’язниці. Після цього ще кілька жінок висунули звинувачення в сексуальних домаганнях або нападах зі сторони статусних чоловіків. 

Гулдінг також поділилась у розмові ситуацією з власного життя: «У мене були випадки, які в моїй голові я ніби нормалізувала. Коли ви заходите в студію, а потім продюсер запитує, чи не хочете ви піти випити після. А я досить ввічлива людина й не люблю розчаровувати людей. Тож я подумала, що мушу піти».

 Співачка наголосила, що студія звукозапису – «вразливе місце». 

Еллі Ґолдінг – американська співачка, яка досягла успіху зі своїм дебютним синглом Starry Eyed і альбомом Lights.  Серед її найпопулярніших пісень: How Long Will I Love You, Burn, Love Me Like You Do, Goodness Gracious і I Need Your Love із Келвіном Гаррісом.

 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.