Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАкторка Мішель Кіґан розповіла, що розчаровувалася, коли її визнавали найсексуальнішою жінкою

Такий титул їй присуджували 12 разів

Англійська акторка Мішель Кіґан розповіла, що відчувала дискомфорт, коли її 12 разів визнавали найсексуальнішою жінкою. 

У новому інтерв’ю для The Observer Кіґан поділилася: «Мені було соромно, адже я знімалася в безлічі важких сюжетних лініях. На період однієї з таких зйомок я відчувала, що плачу щодня впродовж місяців. І коли я, зрештою, отримала титул найсексуальнішої жінки, я була розчарована. Найкумедніше те, що я не сексуальна! Я ніколи не була сексуальною! Мої друзі завжди сміялися з цього. Навіть коли я вимовляю це слово, мені стає моторошно».

Кіґан додала, що відчувала дискомфорт від подібних нагород, які зосереджувалися на її сексуальності. Також вона зізналася, що їй було незручно брати участь у фотосесіях, де вона була напівоголеною.

«Я відчувала тиск. Я трохи люблю догоджати людям, намагаюся плисти за течією. Але в мені було щось таке, що говорило: «Я дійсно не хочу цього. Я не хочу бути на обкладинці в спідній білизні», – розповіла акторка.

Раніше в інтервʼю виданню The Independent Кіґан також заявляла, що жінки більше страждають від «прискіпливої уваги таблоїдів».

«Наприклад, як тільки ви виходите заміж, [у вас питають]: «Коли ви народите дитину?» Моєму чоловікові (зірці реаліті-шоу Марку Райту – ред.) ніколи не ставили цього питання. Я вважаю, що воно дуже настирливе, і раніше я постійно відповідала на нього, але потім подумала: «А чому я маю відповідати на нього? Це ж нікого не стосується», – зауважувала Кіґан.

Мішель Кіґан – англійська акторка, відома ролями Тіни Макінтайр у мильній опері «Вулиця коронації» й сержантки Джорджі Лейн у драматичному серіалі BBC «Наша дівчина». Кіган також зіграла роль Трейсі Шоукросс у драмі «Звичайна брехня», Тіну Мур у байопіку «Тіна й Боббі» й Ерін Крофт у комедійному серіалі Brassic. Також Кіґан виконала головну роль у британському серіалі Fool Me Once, який вийшов на початку цього року.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.