Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниBBC відповіли на скарги щодо трансгендерної персонажки в серіалі «Доктор Хто»

Мовник зазначив, що серіал «завжди з гордістю відзначатиме різноманітність»

BBC відхилили скарги глядачів серіалу «Доктор Хто» про те, що введення трансгендерної героїні було «недоречним». Про це пише Deadline.

На початку грудня минулого року повідомляли, що британський мовник отримав 144 скарги через появу в спеціальному епізоді серіалу трансгендерної акторки Ясмін Фінні, яка зіграла персонажку, на ім’я Роуз Нобл.

У BBC відповіли на скарги: «Як відомо постійним глядачам «Доктора Хто», серіал завжди з гордістю відзначав і відзначатиме різноманітність, а також відображатиме світ, у якому ми живемо. Ми завжди пам'ятаємо про зміст наших епізодів».

Спеціальний випуск The Star Beast подивилися понад 7,6 мільйона глядачів, і скаржники склали незначну частку аудиторії. Видання Deadline зазначає, що для BBC не є чимось незвичним отримувати скарги на сюжетні лінії або репортажі про трансгендерних людей.

Торік у листопаді шоуранер серіалу Рассел Т. Девіс сказав, що прагне відображати більше прошарків суспільства на екрані. Він також скаржився на те, як трансгендерних людей можуть паплюжити в медіа.

Ясмін Фінні – англійська акторка, відома роллю Ель Арджент у серіалі «Коли завмирає серце». До того, як розпочати кар’єру акторки, Ясмін здобула популярність завдяки своїм відео в TikTok, у яких розповідала про свій досвід життя як трансгендерної, темношкірої жінки.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.