Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБрітні Спірс спростувала чутки про новий альбом і сказала, що не хоче повертатися до музики

Їй подобається бути гострайтеркою

Брітні Спірс спростувала чутки про те, що вона працює над новим альбомом і заявила, що ніколи не повернеться в музичну індустрію.

Як пише Variety, співачка, імовірно, відреагувала на повідомлення в низці ЗМІ про те, що вона готує новий альбом і залучає до його створення англійську співачку Charli XCX і письменницю Джулію Майклз. У повідомленнях стверджувалося, що Спірс ще не записала жодного нового матеріалу, «оскільки проєкт тільки починає набувати форми».

Співачка прокоментувала чутки, виклавши пост в Instagram: «Вони продовжують говорити, що я звертаюся до випадкових людей, щоб записати новий альбом... Я ніколи не повернуся в музичну індустрію. Коли пишу, я пишу для задоволення або пишу для інших людей! Для тих із вас, хто читав мою книгу: є багато речей, яких ви не знаєте про мене... За останні два роки я написала понад 20 пісень для інших людей!»

Також Спірс назвала себе гострайтеркою (тобто вона пише тексти пісень для інших артистів, не вказуючи своє ім’я) і каже, що їй це подобається.

Крім того, співачка заперечила припущення про те, що її мемуари «Жінка в мені« вийшли без її згоди. «Це далеко від правди. Ви читали останні новини? Мене так люблять і благословляють», – завершила Спірс.

Мемуари «Жінка в мені» стали бестселером незабаром після виходу в жовтні 2023 року. За перший тиждень було продано понад 1,1 мільйона примірників у друкованому вигляді, а також у вигляді попереднього продажу, електронних й аудіокниг.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.