Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСелена Гомес повідомила, що планує завершити музичну кар’єру й зосередитися на акторстві

Вона зізналася, що ніколи не хотіла бути співачкою «на повну ставку»

Американська попспівачка Селена Гомес поділилася, що, можливо, планує випустити ще один альбом і надалі зосередитися на акторстві. Про це вона розповіла в епізоді подкасту Smartless, пише CNN.

«Я відчуваю, що в мені є ще один альбом, – сказала Гомес. – Що більш старшою я стаю, то більше мені здається, що я хотіла б знайти щось, на чому можна зупинитися».

Вона додала, що кар’єра акторки – це те, на чому вона хотіла б зосередитися. За словами Гомес, вона з раннього дитинства хотіла стати «серйозною акторкою». Її музична кар’єра почалася лише тому, що Disney запропонував їй створити альбом, коли вона знімалася в ситкомі «Чарівники з Вейверлі Плейс» наприкінці 2000-х років.

«Я думала, що це буде весело й це буде хобі, яке мені дуже сподобається. Я хотіла бути акторкою. Я ніколи не мала наміру бути співачкою на повну ставку, але, очевидно, це хобі перетворилося на щось інше», – розповіла Гомес.

Із 2013 року вона випустила три студійні альбоми, серед яких хіти Come & Get It, Same Old Love і Lose You to Love Me. Наприкінці минулого року Селена Гомес випустила свій останній трек Single Soon.

Співачка також зізналася, що «перемикання» між музичною й акторською кар’єрами негативно вплинуло на неї, частково через проблеми з психічним здоров'ям. Про це вона відкрито говорила у своєму документальному фільмі «Селена Гомес: Мій розум і я», що вийшов у 2022 році.

Зараз Селена Гомес знімається в серіалі Hulu «У будинку самі вбивства» разом із Мартіном Шортом і Стівом Мартіном. Окрім музики й акторства, у 2020 році Гомес заснувала свою косметичну компанію Rare Beauty.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.