Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСекс-сцену з фільму «Бідолахи» перемонтували для британського прокату, бо вона порушувала закон

У сцені з’являлися діти

Секс-сцену в «Бідолахах» режисера Йоргоса Лантімоса довелося перемонтували, щоб фільм міг вийти в британський прокат. Про це пише IndieWire.

У вказаній сцені головна героїня Белла Бакстер (Емма Стоун) працює повією, і її наймає один із клієнтів, щоб навчити своїх синів займатися сексом. Ця сцена порушувала британський Закон про захист дітей 1978 року, і тому фільм не могли класифікувати для прокату. Британська рада з класифікації кіно порадила відредагувати цю сцену.

«Ми повідомили дистриб’ютору, що класифікуємо стрічку за категорією R18, якщо вони внесуть зміни до сцени, що зображує сексуальні дії в присутності дітей», – повідомили в Британській раді.

Представники ради також зазначили, що на офіційну класифікацію фільм подали з уже відредагованою сценою, він отримав рейтинг 18+.

«Бідолахи» – фільм режисера Йоргоса Лантімоса, заснований на однойменному романі Аласдера Грея 1992 року. Розповідає про вагітну жінку, яка через нещасливий шлюб вирішує скоїти самогубство, однак її рятує вчений і пересаджує їй мозок її ненародженого малюка. Головна героїня отримує нове ім’я й свідомість дитини й тікає з коханцем-адвокатом.

Премʼєра «Бідолах» відбулася 1 вересня 2023 року на 80-му Венеційському міжнародному кінофестивалі. В український прокат фільм вийде 18 січня.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.