Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниKatya Chilly випустила альбом «Сон», записаний у 2001 році

До нього ввійшли 11 треків

Українська співачка Katya Chilly видала альбом «Сон», створений на початку 2000-х років. Альбом мав стати другим у дискографії співачки після «Русалки in da House» (1998), однак він вийшов лише зараз. Про це пише «Слух».

До альбому «Сон» увійшло 11 композицій. Над ними Katya Chilly працювала з Леонідом Белеєм («Мандри») й Олександром Юрченком – музикантом, який працював у різних експериментальних жанрах, був учасником гуртів Yarn, Blemish та інших. Він пішов із життя у 2020 році.

У 2007 році в інтерв’ю Katya Chilly говорила про «Сон»:

«Цей альбом гарний, але інтравертний, тобто недостатньо відкритий: це музика періоду, коли я почала боятися людей. Я тоді виходила на сцену і співала ніби добре, але бракувало чогось дуже важливого. Цього майже ніхто не помічав, але я знала, що відбувається щось руйнівне, була форма, а замість змісту – порожнеча. Я тоді перелякалася, що втратила дар. А проблема полягала в тому, що я просто закрилася – від себе, від людей, від Бога. Втратила дитячу безпосередність, стала цинічною, скептичною, усе сприймала розумом, логікою, аналізом. Я збагнула, що сама себе ув’язнила»

У 2006 році вийшов наразі офіційно останній альбом співачки, під назвою «Я – молодая». У період з 2009 по 2017 рік про Katya Chilly майже нічого не було відомо. Згодом вона взяла участь у сьомому сезоні шоу «Голос країни» (2017). Також була серед конкурсантів Нацвідбору на «Євробачення» у 2020 році. Періодично Катерина та її проєкт Katya Chilly Group 432Гц дають концерти, останній відбувся у Києві у жовтні 2023 року.

Альбом «Сон» доступний на Apple Music, Spotify, YouTube Music, Deezer.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.