Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАктора Семюеля Тейса з фільму «Анатомія падіння» звинуватили в зґвалтуванні. Що відомо

Інцидент нібито трапився під час знімань одного з фільмів, над яким працював Тейс

Французького актора Семюеля Тейса, який зіграв у фільмі «Анатомія падіння» режисерки Жюстін Тріє, звинувачують у зґвалтуванні. Це нібито трапилося під час знімань іншого фільму, пише Variety.

Імовірне зґвалтування сталося в середині знімального періоду, після вечірки 1 липня, що відбулася у квартирі за участю акторів і знімальної групи. Один із членів групи залишився на ніч у квартирі, оскільки був у стані алкогольного сп’яніння. Він стверджує, що Тейс зґвалтував його вранці після вечірки. Водночас сам актор каже, що сексуальний контакт відбувся за згодою.

Керолайн Бонмаршан, продюсерка фільму «Клянуся» (Je te jure), над яким працював Тейс, розповіла, що коли дізналася про ймовірне зґвалтування, то звернулася до сторонньої організації, щоб провести внутрішнє розслідування серед акторів і знімальної групи. Тейс спочатку працював над фільмом дистанційно, але згодом його остаточно відсторонили від роботи.

Бонмаршан пояснила, що протокол дозволив завершити виробництво, попри обставини. Члени знімальної групи також мали можливість поспілкуватися з психологом.

Зйомки фільму закінчилися пізніше в липні. Після того член знімальної групи, який заявив про зґвалтування, подав скаргу в поліцію на Тейса. Але адвокатка актора, Марі Дозе, сказала, що не знає про офіційну скаргу й не контактувала щодо поточного розслідування.

«Єдине розслідування в цій справі замовило виробництво й провела незалежна організація. Воно надійшло у вересні й містило 300 сторінок. Висновок полягає в тому, що не було жодних елементів, які б кваліфікували те, що сталося, як сексуальне насильство», – прокоментувала Дозе. 

Вона додала, що у звіті є показання свідка, який увійшов у спальню, де перебували Тейс й обвинувач, й описав побачене як «ніжний момент».

Семюель Тейс – французький актор, режисер і сценарист. У 2014 році отримав приз «Золота камера» Каннського кінофестивалю за фільм Party Girl. Також Тейс зіграв у фільмі «Анатомія падіння» 2023 року, який отримав головний приз у Каннах – «Золоту пальмову гілку».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.