Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВийшов тизер-трейлер байопіку про співачку Емі Вайнгауз

Прем’єра навесні 2024 року

StudioCanal випустили тизер-трейлер майбутньої біографічної драми про співачку Емі Вайнгауз. Прем’єра у Великій Британії відбудеться 12 квітня, дата виходу фільму у світовому прокаті поки не відома. 

Стрічку назвали на честь одного з найбільш відомих хітів співачки – Back to Black. Байопік покаже, як Емі Вайнгауз будувала свою кар’єру, також висвітлить залежність співачки від алкоголю й наркотиків, яка стала причиною її смерті у 2011 році.

Головну роль зіграла британська акторка Маріса Абела (серіали «Індустрія», COBRA). Режисерка фільму – Сем Тейлор-Джонсон («50 відтінків сірого», «Стати Джоном Ленноном»).

Емі Вайнгауз – британська співачка, авторка пісень, музикантка в жанрах соул-поп із джазовими мотивами. Рекордсменка Книги рекордів Гіннеса з п’ятьма преміями «Ґреммі». Емі Вайнгауз визнали однією з найуспішніших британських попзірок.

Її другий альбом Back to Black приніс їй шість номінацій «Ґреммі» й перемогу в п’яти категоріях. За версією газети Sunday Times, Вайнгауз посіла 10 місце в списку найбагатших музикантів Великої Британії віком до 30 років.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.