Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАкторка «Спадкоємців» Сара Снук розповіла, що їй говорили схуднути заради успішної кар’єри

Вона розказала про інцидент, коли продюсер насварив її, бо вона з’їла шматок торта

Австралійська акторка Сара Снук, відома роллю Шів Рой у серіалі «Спадкоємці», розповіла, як на початку своєї кар’єри стикнулася з неприйнятним поводженням з боку кастинг-директора й продюсера.

У новому інтервʼю The Sunday Times Сара Снук розповіла, що після того, як вона отримала роль у фільмі, кастинг-директор сказав їй: «Ми насправді не хочемо [брати] вас, тому що ви ніхто, але режисер і сценарист думають, що ви добре підходите на роль. Тому ми змінимо вас усіх так, щоб ви були продаваними: ми відбілимо вам зуби, затемнимо волосся, дамо вам персонального тренера, щоб ви могли схуднути й мати відповідний до ролі вигляд».

За словами акторки, вона погодилася на такі умови, думаючи, що заради успіху вона «повинна бути всім тим, ким не є».

Снук також згадала ситуацію, коли кінопродюсер дорікнув їй перед іншими акторами й знімальною групою за те, що вона зʼїла шматок шоколадного торта. Тоді за неї заступився художник костюмів, який заохотив Снук продовжувати їсти торт.

«І весь цей час я вмираю всередині… Інфантилізація жінок, що вони нібито нездатні ухвалювати власні рішення, навіщо це робити з жінками?» – сказала Снук.

Сара Снук – австралійська акторка. За роль Шів Рой у серіалі «Спадкоємці» вона отримала премію «Золотий глобус» і телевізійну премію «Вибір телекритиків», а також була номінована на премію «Еммі» й дві нагороди Гільдії кіноакторів.

Снук також знялась у фільмах «Допоможіть стати батьком» (2012), «Останні години» (2013), «Призначення» (2014), «Кравчиня» (2015), «Стів Джобс» (2015), «Скляний замок» (2017), Фрагменти жінки (2020).

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.