Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Більше горору». Дженна Ортеґа розповіла про сценарій другого сезону «Венздей»

Знімання нового сезону розпочнуться навесні

Акторка Дженна Ортеґа розповіла, що отримала кілька сценаріїв другого сезону серіалу «Венздей», у якому вона грає головну роль. Про це пише Variety.

За словами акторки, у другому сезоні планують додати більше горору.

«Є дуже, дуже хороші репліки, і я думаю, що все [буде] набагато масштабніше. Він (другий сезон – ред.) набагато насиченіший. Кожен епізод, імовірно, буде трохи більше схожий на фільм, що дуже приємно», – сказала Ортеґа.

Минулого року акторка також говорила, що другий сезон більш заглибиться в жахи, а також не ставитиме в пріоритет романтичні стосунки Венздей з іншими персонажами. Раніше Ортеґа критикувала те, що її персонажку ввели в любовний трикутник.

«Венздей» – американський комедійний горор-серіал, заснований на персонажі Венздей Аддамс із сімейки Аддамсів. У серіалі Венздей вступає до школи для «вигнанців» – академії «Невермор», де розслідує вбивства, скоєні дивним монстром.

Головну роль виконала Дженна Ортеґа. Також у серіалі з’явилися Емма Маєрс, Крістіна Річчі, Персі Гайнс Вайт, Кетрін Зета-Джонс, Гантер Двен, Гвендолін Крісті й інші. 

Прем’єра першого сезону відбулася 23 листопада 2022 року. Серіал набрав 341,23 мільйона годин перегляду за перший тиждень на стримінговому сервісі, встановивши рекорд для Netflix. 

Другий сезон «Венздей» розпочнуть знімати у квітні 2024 року. Виробництво серіалу також перенесуть із Румунії до Ірландії.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.