Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниНіколь Кідман розповіла, що її дражнили через зріст і казали, що вона не потрапить у Голлівуд

Акторка досі відчуває незручності через те, що в неї високий зріст

Акторка Ніколь Кідман розповіла, як їй говорили, що вона не потрапить до Голівуду й не матиме кар’єру через свій високий зріст (180 см).

В інтерв’ю подкасту Radio Times Кідман також поділилася, що раніше з неї глузували через те, що вона висока. 

«Мене дражнили й називали Сталкі. Люди запитували: «Як там повітря нагорі?» Тепер я чую: «Ти набагато вища, ніж я думав», або чоловіки сперечаються про те, наскільки високими мають бути мої підбори», – поділилася Кідман.

Вона також пригадала випадок із дитинства, коли її не взяли на роль у мюзиклі, бо вона була вищою за встановлений зріст. Також Кідман сказала, що хоч зараз високий зріст не є суттєвим обмеженням для роботи, часом їй через це незручно.

«Мене це турбує, коли я граю й хочу бути маленькою, але бувають моменти, коли я ціную це (високий зріст – ред.) і можу використовувати у своїй роботі. Я неймовірно вдячна за те, що здорова і ходжу. Водночас у мене були проблеми з колінами, почасти через мій зріст» – підкреслила акторка.

Вона також розповіла, що вчить своїх доньок не реагувати на образи від сторонніх людей: «Важливим є те, як ви дозволяєте іншим людям говорити вам «так» чи «ні», і чи приймаєте ви це. Внутрішня стійкість людини — це дійсно суперсила».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.