Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАріана Ґранде в березні випустить новий альбом

Він отримав назву Eternal Sunshine

Аріана Ґранде випустить новий альбом. Він отримав назву Eternal Sunshine і вийде 8 березня. Про це вона повідомила в соцмережах.

Pitchfork припускає, що назва альбому відсилає до фільму «Вічне сяйво чистого розуму» з Джимом Керрі й Кейт Вінслет у головних ролях. Ґранде є великою шанувальницею Керрі.

Минулого тижня Аріана Ґранде випустила перший сингл з альбому, під назвою Yes, And? Пісня нагадує хіти Мадонни й Джанет Джексон 90-х років, зазначає Variety. А кліп на неї схожий на кліп на пісню Cold Hearted попспівачки Поли Абдул. 

Аріана Ґранде – американська співачка, авторка пісень й акторка. Свою музичну кар’єру розпочала у 15 років, взявши участь у бродвейському мюзиклі «13» 2008 року. Також Ґранде знімалася в серіалах від Nickelodeon, як-от «Вікторія-переможниця» (2010–2013) і «Сем і Кет» (2013–2014).

Упродовж своєї кар’єри Аріана Ґранде отримала численні нагороди, серед яких дві премії «Ґреммі», одна премія Brit Award, одна премія Bambi, дві премії Billboard Music Awards, три премії American Music Awards, дев'ять премій MTV Video Music Awards й інші. 

Ґранде випустила шість студійних альбомів, а Eternal Sunshine стане сьомим. Останній альбом співачки, під назвою Positions, вийшов у 2020 році.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.