Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниФанати судяться з Мадонною через запізнення концерту: наступного дня вони рано вставали на роботу

Через пізній початок двом шанувальникам згодом було важко добиратися додому

Двоє фанатів Мадонни в Нью-Йорку подали до суду на попзірку за те, що вона почала концерт пізніше запланованого часу. Шанувальники поскаржилися, що їм наступного дня довелося вставати рано, щоб піти на роботу. Про це пише Guardian.

У позові, поданому до федерального суду Брукліна, Майкл Феллоуз і Джонатан Хадден зазначають, що вони купили квитки на концерт 13 грудня в Barclays Center у межах туру Мадонни Celebration. Концерт мав розпочатися о 20:30, але Мадонна вийшла на сцену о 22:30.

Коли двоє відвідувачів концерту пішли після першої години ночі, вони «були кинуті напризволяще посеред ночі» й «зіткнулися з обмеженим рухом громадського транспорту й збільшенням витрат на приватний транспорт».

Пізнє завершення концерту також вплинуло на їхню здатність «виконувати свої сімейні обов’язки наступного дня», стверджується в позові.

Феллоуз і Хедден звинувачують Мадонну, Barclays Center і промоутерську компанію Live Nation у «недобросовісній, нечесній та/або оманливій торговельній практиці» через пізній початок концерту. На думку чоловіків, це порушення контракту й «безглузде використання неправдивої реклами».

Позов претендує на статус колективного позову від імені всіх відвідувачів шоу Madonna's Celebration, які почалися із запізненням, включно з наступними двома концертами Мадонни в Нью-Йорку 14 й 16 грудня.

Подібні запізнення часто відбуваються на концертах. Мадонна вже не вперше стикається з подібними позовами. У 2019 році шанувальник із Флориди стверджував, що її запізнення під час туру Madame X було порушенням контракту. У 2020 році співачка отримала позов від двох нью-йоркських відвідувачів концерту.

Пізніше обидва позови були добровільно відхилені.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.