Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСелена Гомес повернеться до своєї ролі в сиквелі «Чаклунів із Вейверлі»

Вона зіграє в пілотній серії

Американська співачка Селена Гомес й актор Девід Генрі знімуться в продовженні серіалу Disney «Чаклуни з Вейверлі». Про це пише Deadline. 

Телекомпанія Disney Branded Television замовила пілот продовження, виконавчими продюсерами якого стали актори оригінального проєкту Селена Гомес і Девід Генрі. 

Гомес повернеться до ролі Алекс Руссо в пілотній серії, а Генрі гратиме роль Джастіна Руссо.

Події в серіалі розгортатимуться після загадкового інциденту у WizTech, де дорослий Джастін Руссо залишив свої чаклунські здібності, обравши нормальне життя з дружиною й двома синами. Але на нього чекає несподіванка, коли до нього приходить могутній молодий чарівник і просить учити його магії.

«Чаклуни з Вейверлі» – американський ситком телеканалу Disney Channel, який транслювався з 12 жовтня 2007 року по 6 січня 2013 року. 28 серпня 2009 року вийшов повнометражний телефільм «Чаклуни з Вейверлі: Фільм». Прем’єра спеціального епізоду «Повернення чарівників: Алекс проти Алекс» відбулася 15 березня 2013 року.

У центрі серіалу – Алекс Руссо, чарівниця-підлітка, яка має двох братів, також наділених магічними здібностями. Епізоди показують проблеми Алекс, яка намагається приховати свої здібності, поки вона вирішує соціальні й особисті проблеми своєї юності. Алекс часто використовує магію в повсякденному житті, іноді безвідповідально, і розвиває свої надприродні здібності впродовж серіалу.

Раніше Селена Гомес заявляла, що планує завершити кар’єру співачки й зосередиться на акторстві.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.