Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЕмма Стоун відповіла на критику сцен сексу у фільмі «Бідолахи»

Вона наголосила, що секс – частина досвіду її персонажки, за який їй не соромно

Голлівудська акторка Емма Стоун відповіла на критику сексуальних сцен у фільмі «Бідолахи». У стрічці Стоун грає роль Белли Бакстер – жінки, яку після спроби самогубства реанімував учений за допомогою мозку її ненародженої дитини. 

В інтерв’ю BBC Radio 4 Емма Стоун пояснила, чому сцени сексу у фільмі, які викликали неоднозначу реакцію в людей, є важливими. За її словами, під час знімань фільму це питання також збурювало тривалі дискусії. 

«Багато говорили про те, що відтворити досвід Белли. Він (секс – ред.), очевидно, є величезною частиною її досвіду і її зростання. Як, я думаю, і для більшості людей у житті. Але я бачу, що для неї це лише один із багатьох аспектів, як і її відкриття нової їжі або філософії, подорожей і танців. Секс – це ще один аспект» ,– сказала Стоун.

Акторка додала: «Одна з речей, про яку ми говорили з самого початку і яку я вважала надзвичайно важливою, – це те, що Белла абсолютно вільна й не соромиться свого тіла. Вона не знає, що потрібно соромитися цих речей, приховувати щось або не занурюватися в новий досвід… Я не та людина, яка хоче весь час бути оголеною, але я та, хто хоче вшанувати персонажа настільки повно, наскільки це можливо. Це частина її життя, тож хто я така, щоб стверджувати, що це має бути соромно?»

«Бідолахи» – фільм режисера Йоргоса Лантімоса, заснований на однойменному романі Аласдера Грея 1992 року. Розповідає про вагітну жінку, яка через нещасливий шлюб вирішує скоїти самогубство. Її рятує вчений і пересаджує їй мозок її ненародженого малюка. Головна героїня отримує нове ім’я й свідомість дитини й тікає з коханцем-адвокатом.

Премʼєра «Бідолах» відбулася на 80-му Венеційському міжнародному кінофестивалі. В український прокат фільм вийшов 18 січня.

Раніше секс-сцену з фільму «Бідолашні створіння» довелося перемонтувати для британського прокату, бо вона порушувала закон.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.