Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниРаян Ґослінг розчарований, що Марго Роббі й Ґрета Ґервіґ не отримали очікуваних номінацій на «Оскар»

У режисерських й акторських категоріях

Актор Раян Ґослінг висловив розчарування від того, що режисерка фільму «Барбі» Ґрета Ґервіґ й акторка Марго Роббі, яка зіграла головну роль у стрічці, не отримали номінацій на «Оскар». 

Очікувалося, що Ґервіґ потрапить до номінації «Найкращий режисер», а Роббі – «Найкраща акторка першого плану». Натомість режисерка позмагається за нагороду в категорії «Найкращий адаптований сценарій», а Марго Роббі номінували як продюсерку фільму. Відсутність пари в акторських і режисерських номінаціях викликала широке обговорення.

Водночас Раян Ґослінг отримав номінацію в категорії «Найкраща чоловіча роль другого плану».

«Я ніколи не думав, що скажу це, але я неймовірно пишаюся тим, що мене номіновано за роль пластикової ляльки на ім’я Кен. Проте Кена не було би без Барбі, а фільму «Барбі» не було би без Ґрети Ґервіґ і Марго Роббі – двох людей, які несуть найбільшу відповідальність за цей історичний, усесвітньо відомий фільм. Жодне визнання не було б можливим для будь-кого у фільмі без їхнього таланту, наполегливості й геніальності. Сказати, що я розчарований тим, що вони не номіновані у відповідних категоріях, було б применшенням», – цитує Ґослінга Variety.

Він додав, що робота Ґервіґ і Роббі має бути визнана на рівні з іншими гідними номінантами. Актор також порадів за Америку Ферреру, яка зіграла в стрічці «Барбі» й отримала номінацію в категорії «Найкраща акторка другого плану».

В інтерв’ю виданню Variety Феррера також висловила розчарування тим, що Ґервіґ і Роббі не потрапили до очікуваних категорій.

«Ґрета зробила майже все, що могла зробити як режисерка, щоб заслужити це (номінацію – ред.). Вона створила цей світ, взяла те, що не мало цінності для більшості людей, і перетворила його на глобальне явище. Дуже прикро не бачити її в цьому списку», – зауважила Феррера.

Щодо Роббі вона додала: «Те, чого Марго досягла як акторка, справді неймовірне».

Загалом «Барбі» отримала вісім номінацій на «Оскарі», зокрема за дизайн костюмів і найкращі пісні. Інших номінантів дивіться за посиланням.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.