Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМенеджмент Мадонни відреагував на позов шанувальників, які скаржилися на запізнення концерту

Пообіцяли боротися проти звинувачень

Менеджмент Мадонни й концертний промоутер Live Nation відреагували на позов від двох шанувальників, які скаржилися на запізнілий початок концерту співачки. Про це пише Billboard.

У спільній заяві вони пообіцяли боротися проти звинувачень, висунутих у позові. 

«Концерти в Північній Америці відкрилися в Barclays в Брукліні, як і планувалося, за винятком технічної проблеми, що виникла 13 грудня під час саундчеку. Це спричинило затримку, яка була добре задокументована в тогочасних повідомленнях преси. Ми маємо намір захищати цю справу», – заявили представники Мадонни й Live Nation.

Що передувало

Двоє фанатів Мадонни в Нью-Йорку подали до суду на співачку за те, що вона почала концерт пізніше запланованого часу. У позові Майкл Феллоуз і Джонатан Хадден зазначають, що вони купили квитки на концерт 13 грудня в Barclays Center у межах туру Мадонни Celebration. Концерт мав розпочатися о 20:30, але Мадонна вийшла на сцену о 22:30.

Коли двоє відвідувачів концерту пішли після першої години ночі, вони «були кинуті напризволяще посеред ночі» й «зіткнулися з обмеженим рухом громадського транспорту й збільшенням витрат на приватний транспорт».

Пізнє завершення концерту також вплинуло на їхню здатність «виконувати свої сімейні обов’язки наступного дня», стверджується в позові. Зазначають, що чоловіки не мали змоги виспатися перед роботою через запізнення концерту.

Феллоуз і Хедден звинувачують Мадонну, Barclays Center і промоутерську компанію Live Nation у «недобросовісній, нечесній та/або оманливій торговельній практиці» через пізній початок концерту. На думку чоловіків, це порушення контракту й «безглузде використання неправдивої реклами».

Подібні запізнення часто відбуваються на концертах. Мадонна вже не вперше стикається з подібними позовами.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.