Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСоцмережа X заблокувала запити про Тейлор Свіфт після поширення фейкових порнозображень співачки

Світлини були згенеровані ШІ

Соціальна мережа X заблокувала пошукові запити про Тейлор Свіфт після того, як у мережі поширилися підроблені оголені світлини знаменитості, згенеровані за допомогою штучного інтелекту.

Про це повідомляє The Guardian

Тепер під час спроби ввести ім’я співачки в пошуковику платформи видає повідомлення про помилку: «Щось пішло не так. Спробуйте перезавантажити».

«Це тимчасова дія, яку ми виконуємо з великою обережністю, оскільки ми надаємо пріоритет безпеці в цьому питанні», – наголосив у своїй заяві голова бізнес-операцій X Джо Банаррох. 

За даними 404 Media, оголенні зображення Тейлор Свіфт зʼявилися в Telegram-каналі, який спеціалізується на створенні подібних фото. Але широку увагу вони привернули до себе після того, як їх почали активно публікували на платформі X. 

У соцмережі розповсюдилося гасло «protect Taylor Swift» (захистити Тейлор Свіфт), а фанати співачки закликали X вжити рішучих заходів і видалити фейкові фотографії. Також після поширення порнофотографій Тейлор Свіфт користувачі X почали публікувати безліч справжніх фото знаменитості з концертів, щоб ускладнити розповсюдження й пошук світлин.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.